Sverigedemokraterna misslyckades totalt!

Det blev ett jävla hyckleri kring Sverigedemokraterna när dem kom in i riksdagen. Men va fan hände sen? Har folk kanske fått lite mer insyn i partiet och kanske fått sig en tanke ställare vad dem egentligen står för? Efter valet har partiledare vägrat sitta i samma sminkloge som Jimmie Å. Patetiskt och larvigt tycker jag då partierna ska visa respekt för varandra. Jag kommer här lista saker och ting som Sverigedemokraterna står för, för att ni som dömt ut Sverigedemokraterna på förhand ska få svart på vitt vad dem står för.

Jag vill inte ta ifrån att Sverigedemokraterna har lyckats bra, dem har tagit sig in i riksdagen men jag tycker dem har sig själva att skylla när alla vänder dem ryggen.  Jag kan dra likheter med Piratpartiet där dem står för frinedladdning men även för fri invandring, Men vem fan vet om att dem står för fri invandring? Nä jutse. Inte en kotte ute i stugorna vet om detta förutom platser där i Sverige där det är invandrartätt. Fri nedladdning och fildelning ligger inte lika högt i kurs som fri invandring i dessa områden.

Det är här jag ser en viss likhet, bara det att Piratpartiet har varit smart gentemot Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna framstår i mångas ögon som rasister, nazister och liknande. Och det får dem skylla sig själva för. Ett parti som har sådana åsikter måste bära fram ett bättre budskap som ska gynna oss som finns här i dag. Sverigedemokraterna vill sätta stopp för invandringen för att alla i dagens samhälle ska få samma möjligheter att gå i skolan och få jobb. Jag själv ser inget fel att ta in flyktingar till Sverige men nånstans behövs faktiskt sättas en gräns. På ’’flyktingar och invandrare’’ Alla människor är värda att få en chans till ett normalt liv. Men många, för många tas in och dem förknippas snabbt med den ökade brottsligheten. Jag är övertygad om att skulle vi sätta stopp för invandringen tror inte jag att brottsligheten skulle minska. I alla grupperingar så som, klasser, idrottsföreningar, arbetslag osv så finns det alltid olika roller. Ta tex clownen i gruppen. Skulle clownen sluta skulle någon annan bära upp han/hennes roll. Lika så brottsligheten.
Jag ska inte sticka under stolen med att jag röstade på Sverigedemokraterna. Det framgår nog i detta blogginlägg ändå. Det jag vill säga är att Sverigedemokraterna har misslyckats totalt!  Jag har insett vad dem står för, för jag har gett dem chansen att få förklara sig. Men tyvärr har du bara en chans att ge ett bra första intryck.

När jag var och röstade på Ica maxi så var det en utländsk tjej som tog 3st välblanketter från Sverigedemokraterna. Det första som jag tänkte var. Hon har insett samma sak som mig. Hon har inte läst mellan raderna utan tagit till sig allt.  När du står i kassan på mataffären så lägger väl inte du mjölken, saften, läsken och juicen i samma kasse när du packar ihop allt? Samma sak gäller Sverigedemokraterna. Man packar inte mer än man klarar att bära. Ellerhur?!

Det jag än en gång vill säga är att dem misslyckades trots att dem kom in i riksdagen. Deras punkter utåt skulle mer ha varit. Vi vill hjälpa invandrare att få samma möjlighet som oss ’’vanliga’’ svenskar. Alla ska ha rätt till att gå i skolan och få en utbildning. Vi tar in flyktingar i den mån att dessa kommer kunna genomföra detta. För jag tror inte kriminella har valt den farliga vägen själva, utan det har kommit fram med tiden då dem inte blir accepterade på arbetsmarknaden då de saknar utbildning och har språksvårigheter.

Detta är min syn på Sverigedemokraterna. Och jag tycker absolut man ska ta in hjälplösa flyktingar, men vi måste sätta en gräns på var skillnaden går på en hjälpsökande flykting och illegat insmugglade människor.  


RSS 2.0