En titt in till bloggarens place

Mitt hem, mitt kära hem. Jag tänkte idag kasta upp lite bilder på mitt boende. Då jag förstått att många av er som följer min blogg inte vet riktigt hur jag har det på dagarna.

Jag har knappt rinnande vatten ur kranen. När det är starka vindar ute blåser det in och drar kallt. Balkongen går inte riktigt att lita på. Varmvattnet fungerar inte riktigt i duschen. Sängen får knappt plats bredvid soffan. Min gamla tjock tv saknar fjärkontroll. Gardiner har aldrig setat uppe. Så här kommer lite bilder hur jag bor!
 
  
  
 
  
  


Eller så har ag det exakt som bilderna visar. Många säger att det ser ut som att en tjej som bor här. Det är bara jag som bor här, jag har en underbar flickvän men hon bor i Tumba och jag bor själv just nu i Södertälje.
Jag har alltså inrett lägenheten efter egen smak.
Nu har ni fått en liten titt hur jag bor. Så nu förstår ni villket helvette jag har ;)


Vem kan slå Putte och Basse

Det börjar bli dags, Kuverten är skriva. Utplacerade på väl gömda platser. Deltagarna är handplockade utan vetskap av att dem ska vara deltagare i denna mycket efterfrågade lek.
Jag ska för er efterblivna som inte hängt med nu förklara hur leken kommer gå till.
Jag och Basse har som sagt handplockat deltagare eller som mer kommer vara våra motståndare.
Personerna är uppskriva på ett papper som försiktigts vikt ned och placerats ut i ett kuvert. Efter avslutat tävling tar den gamla deltagaren ett nytt kuvert där det står ett namn. som blir våran nästa motståndare. Alla deltagare kommer att placerats ut på en monitor som deltagarna kommer att ha tillhands under tävlingen. Men en av alla deltagare kommer att vara en typ av mullvad.
Varje deltagare som är med måste använda sig av minst 1 hjälp redare som står på listan. Men en av dessa är alltså en mullvad, en mullvads uppgift är att förstöra för deltagaren och hjälpa Basse och Putte.
Så motståndaren har en chans att lyckas få poängen trots förlorad lek, gissar deltagaren på att dens utvalde medhjälpare är mullvad får han/hon poängen för leken. Gissar motståndaren fel fördubblas lekens poäng till Putte och Basse. 
Men namnen på monitorn är en liten gåta. Det är nämligen inte deras tilltalsnamn som står där. Utan det är lite långsökt men de går att finna den rätta personen för alla långsökta ord (namn)
Hjälpdeltagarna kommer att användas när det blir 2 mot 2 dueller. tex Tennis.

Vi har väldigt många som vi kallar det, *lekar'' för det är precis vad det är för oss. Lekarna är utvalda av oss för bästa passform för oss. Men jag kan ge ett par ex på lekar som är med.

1vs1:
Stapling av sockerbitar
Ägg passning, med hockeyklubba på is och rått ägg passa varandra på 4m avstånd

2vs2:
Läskbackar, att komma så högt upp som möjligt utan att nudda golvet (utan fjollsnöre)
Tennis match.

Poäng delas ut som följer:
Lek 1, ger 1poäng
Lek 2, ger 2poäng
Lek 3, ger 3poäng
OSV.

Detta är alltså en lek med deltagare utvalda utan deras vetskap, Arbetsgivare till alla dessa är informerade för dem kan när som helst kidnappas och tävlingen är igång.Leken har inga vinster utan ni ska se det hela som utvalda individer som får kämpa mot oss i en riktigt rolig omgång.Det finns 15st kuvert där ute vilket innebär 14st deltagare och 1 mullvad. Alla kommer att få träffas när lekarna är över. Då kommer alla få skriva på en lapp vem dem tror är mullvaden.Så det är till stor nytta att lyckas lista ut under tidens gång vem som är mullvaden.Vinsten ligger alltså i att slå oss och att lista ut vem som är mullvaden. Pris kommer då att delas ut!



Att lyckas få en tusenlapp att växa på 3 veckor!

Jag tror inte det är så jävla svårt att komma på en grym affärs ide. Konsten är att lyfta fram den och tro på det. Att verkligen lite på sig själv och satsa lite. Jag har en massa affärsideer på lager men väntar på ''rätt'' läge.
Konsten ligger i din tro på dig själv.
En affärside som jag tror på... är att man ska se det som en tävling. Därför kommer jag med hjälp av två individer villket jag inte ser som något stort motstånd då den ena inte ser sin tumme med utsträckt handflata/fingrar då han har tummen mitt i handen (Pontus Rodmalm) Min andra ''medhjälpare'' ingen mindra en galgen Jacob Rosengren. (Galgen= killen har tappat axlarna)
Det hela går ut på att vi ska på 3 veckors tid få en tusen lapp att växa så mycket som möjligt. Man får gå hur långt som helst men det får inte vara gåvor utan det ska ske genom att man använder sig utan sin tusenlapp i ett utbyte, köp eller liknande. Jag har mina ideer hur jag ska kunna få den att växa. Frågan är hur fan Pontus och Jacob ska lyckas. Jacobs första tanke var att ta ett sms lån. Så hans intelegensnivå som ni förstår är strax under ytan. Där Syret inte finns, som vi andra behöver.
Pontus ''aha ide' lät: Utkörning av M.c Donalds mat, Användningen av sin 1000lapp var att köpa maten och sälja den dyrare. Men vem vill ha en plusmeny när pommesen ändå bara blir kalla?!?!

Hur som helst...
Vi börjar nu på Måndag 31/1. Och har tre veckor på oss att lyckas få en tusenkroners sedel att växa.
Förloraren får ge dem andra två 500kr var. Så det gäller att inte hamna på minus, alltså under sin tusenlapp


Brassar håller bara tills pengarna finns där...

Det är samba fotboll, det är skoj. Det är inga fotbollskor med dobbar som här hemma. Dem springer runt och sparkar på saker som bara kan liknas med en boll som i själva verket är ihoptejpade sopor från gatan. Så börjar dem spela fotboll på gatorna i Brasilien. Fattigheten får dem att inte ha råd att göra andra saker om dagarna. Så dem får konkurans vid 3 års ålder medans vi själva strävar efter att alla ska få splea lika mycket tills vi blir 14-15 år. Klart vi ligger efter i utvecklingen då. 3år till 14år är 11 år villket inte ens är längden av ens topp av en kariär. du når din topp som fotbollspelare när du är mellan 26-30år.  Men Brassarna kommer hit med sin samba fotboll i ryggen. Tyvär hinner dem knappt njuta av sina framgångar innan dem hamnar i blåsväder. dem blir i stort sätt top 10 av alla fotbollspelare. Men när dem har pengar på kontot försvåras allt. Dem lägger på sig, äter sig feta, hamnar i bråk med tränaren för dem blir petade men vet att dem en gång har varit bäst.
ADRIANO:



RONALDO



RONALDIHIO



M.M
Och jag väntar bara på att Robinhio och alla dem andra snart hamnar i storbråk och börjar spela igen på hemma plan igen där dem trivs som bäst, där allt en dag började.


RSS 2.0