Vem kan slå Putte och Basse

Det börjar bli dags, Kuverten är skriva. Utplacerade på väl gömda platser. Deltagarna är handplockade utan vetskap av att dem ska vara deltagare i denna mycket efterfrågade lek.
Jag ska för er efterblivna som inte hängt med nu förklara hur leken kommer gå till.
Jag och Basse har som sagt handplockat deltagare eller som mer kommer vara våra motståndare.
Personerna är uppskriva på ett papper som försiktigts vikt ned och placerats ut i ett kuvert. Efter avslutat tävling tar den gamla deltagaren ett nytt kuvert där det står ett namn. som blir våran nästa motståndare. Alla deltagare kommer att placerats ut på en monitor som deltagarna kommer att ha tillhands under tävlingen. Men en av alla deltagare kommer att vara en typ av mullvad.
Varje deltagare som är med måste använda sig av minst 1 hjälp redare som står på listan. Men en av dessa är alltså en mullvad, en mullvads uppgift är att förstöra för deltagaren och hjälpa Basse och Putte.
Så motståndaren har en chans att lyckas få poängen trots förlorad lek, gissar deltagaren på att dens utvalde medhjälpare är mullvad får han/hon poängen för leken. Gissar motståndaren fel fördubblas lekens poäng till Putte och Basse. 
Men namnen på monitorn är en liten gåta. Det är nämligen inte deras tilltalsnamn som står där. Utan det är lite långsökt men de går att finna den rätta personen för alla långsökta ord (namn)
Hjälpdeltagarna kommer att användas när det blir 2 mot 2 dueller. tex Tennis.

Vi har väldigt många som vi kallar det, *lekar'' för det är precis vad det är för oss. Lekarna är utvalda av oss för bästa passform för oss. Men jag kan ge ett par ex på lekar som är med.

1vs1:
Stapling av sockerbitar
Ägg passning, med hockeyklubba på is och rått ägg passa varandra på 4m avstånd

2vs2:
Läskbackar, att komma så högt upp som möjligt utan att nudda golvet (utan fjollsnöre)
Tennis match.

Poäng delas ut som följer:
Lek 1, ger 1poäng
Lek 2, ger 2poäng
Lek 3, ger 3poäng
OSV.

Detta är alltså en lek med deltagare utvalda utan deras vetskap, Arbetsgivare till alla dessa är informerade för dem kan när som helst kidnappas och tävlingen är igång.Leken har inga vinster utan ni ska se det hela som utvalda individer som får kämpa mot oss i en riktigt rolig omgång.Det finns 15st kuvert där ute vilket innebär 14st deltagare och 1 mullvad. Alla kommer att få träffas när lekarna är över. Då kommer alla få skriva på en lapp vem dem tror är mullvaden.Så det är till stor nytta att lyckas lista ut under tidens gång vem som är mullvaden.Vinsten ligger alltså i att slå oss och att lista ut vem som är mullvaden. Pris kommer då att delas ut!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0