Ett stormande virvlande internetliv

Det finns för många tråkiga bloggare där ute. Så från och med nu kommer det ett blogginlägg varje Söndag framöver ända fram till semstern. Som sagt tok för många trågiga blogginlägg kastas upp på Facebook om dagarna. Så kryssa bort dessa och njut nu av puttes blogg där ´'folk ska hängas ut och dumförklaras för oss alla''. Och det är inte mitt fel att just du kan komma att hamna här på min blogg. Sköt bara dina kort rätt så är det ingen fara. Och om jag lyckats få några nya läsare så sätt er ned och luta er tillbaka och gå igenpm lite gamla sköna blogginlägg. Ligger vid en publicering kring 250st läsare och kanse 500-700visningar / inlägg  så det verkar åtminstonde vara läsbart.

När ni lutat er tillbaks för att läsa detta blogginlägg så måste en speciell låt spelas. en låt som redan satt sig hos mig. Timoteij - Stormande hav. Det är lite ett måste för att musiken hör ihop med bloggandet. ''Vi kommer aldrig högre än såhär''  Och även här för er nya läsare så kommer jag länka en låt till varje blogginlägg så försök hålla er till konceptet så blir läsandet mycket roligare. Felstavningar och särskrivningar kommer heller inte rättas till utan jag skriver i ett och går inte tillbaka.

Internet tycks vara ett sätt att visa den där bilden bilden av ett stilla fridfullt liv, men också fullt med festande och dylikt och allt ska vara så perfekt. Precis sådär som ''alla'' vill ha det. Det är som omedveten men ändå stor medvetenhet som ligger i det som gör det till en stor tävling hos alla tjejer. Där tjjer sitter och läser varandras bloggar men som egentligen avskyr varandra. Och om vem som fastnar på flest tillgjorda och 10gågner om omtagna mingelbilder. Ett rullande schema innehållandes sina ''standard sidor på nätet'' är sin värste fiendes blogg sida. Att sitta framför datorn och vänta på inlägg och bilder om vem som hinner bli först att gilla dem eller hinna skriva en komentar. Eller varför inte dumförklara sig själv och även hinna skriva ''jag var först'' dumma jävla 25åringa tjjer som inte kan växa upp.

Ett liv som präglas av ett ljusblått himlavalv, där allt tycks vara så jävla fantastiskt bra. ett liv som för andra ska upplevas med ''shiit, jävlar va hon har det bra'' 25åringa tjjer som står framför badrumsspegeln och fotar sig själva med utputande läppar med mobilkameran ala' tidigt 2000-talet på snyggast.se
Att man inte kan se pinsamheten i helheten om hur töntigt det är att så där och fota sig själv. Jag vill verkligen hänga ut er alla som känner er träffade. Jag vill egentligen inte veta men va sägs på era förfester? ''nej vänta, ta om den bilden jag ska bara byta jacka'' (vi är ju ändå inomhus så det blir bra med nya jackan på)


Falska internetlivet där man ska framstå som den perfekta som man alltid drömt om. ''Alltså vi borde träffas nån dag, det var så länge sen. Saknar verkligen dig'' har man inte hörts av på 2år och man ser varandra dagligen på facebook är det lite märkligt att man inte träffats på ett antal år. Förklaringarna till det är kort. vill helt enkelt inte umgs med dig. Vi var kompisar som barn inte nu.
Alla dessa smilegubbar som cirkulerar på nätet. Som används istället för den pinsamma tystnaden när man inte riktigt har mer att säga den andra... ''grattis =)'' fint med en smliegubba, riktigt bra!.
Det skulle vara roligare att följa era riktiga liv. OOm hur ni egentligen mår bakom denna internet/facebook fasad.
Till slut så ruttnar frukten efter all besprutning, men ingen vill äta det ruttna äpplet.
Då menar jag inte att ni ska publicera bilder på era barn 10gånger per dag som varända jävel med kidds gör på facebook.
och alla dessa jävla incheckningar som alla gör. Niklas Serrander kan man följa en heldag. ''Frukost'' frukost vid ett köksbord han inte ens har pats med där hemma. ''ute och springer'' killen är singel men skrämmer bort alla singel tjjer då han tränar för mycket''  ''middag hemma hos mig'' vem fan brys sig om alla dessa jävla incheckningar? Okej fine, om ni badar med delfiner och är så dumma i huvet att ni har mobilen i fickan och checkar in. eller om ni ska hoppa bungyjump från en skyskrapa. Då kan det vara lite mer intresant.
Att nån checkar in på IKEA, är det så viktigt att tala om detta för andra att ni är där och bygger ett likadant hem som alla andra tråkiga jävla Svenssons?

Hörs nästa Söndag med nytt inlägg!
















RSS 2.0