Raki vs Öl/drinkar

Här kommer det första inlägget:
Sten....Sax....Påse. Vem är bäst på klunsa? Tänk er att man bjuder in hela världen på en omgång klunsning. Hälften på en sida, resten på andra sidan. Bäst av en kör man och genom det har halva världens befolkning gått vidare efter en omgång. Vid lika kör man självfallet om.
Okej, alla kan ju kanse inte vara med, alla småbarn som knappt kan prata kan man ju utesluta. Men ändå typ hela världen ska vara med. Fatta, alltså fatta vinnaren. Han kommer ju inte ha förlorat en ändaste gång.
Enligt mig så borde inte nån gå till finalen. Det ska inte vara möjligt att inte förlora på så sjukt många försök.
   Aldrig, aldrig att nån kan gå igeno och aldrig förlora. Frågan är ju om det kommer vara en tjej eller kille.


Här kommer det andra inlägget:
Tänk er en utekväll där man kör en liten uppdelning, där syrianerna får en helkväll för sig själva på tex the strip eller 550 där det säljs en jävla massa raki. Och där svenskarna kör likadant. Så där det säljs raki en kväll så säljs det en massa drinkar och öl på andra stället. Jag har inget emot att vi alltid är på samma ställe utan jag skulle bara villja testa det en gång. Sen klipps de ihop en film som får rulla på en storbilds skärm hela veckan på politikertorget. Och se hur kul alla har haft.
Frågan e ju bara vem som hade kört utanför med bilen på 550 om svenskarna hade varit där, svaret är nog ingen för alla hade varit dyngraka.
   hur som helst, så ni som jobbar på dessa två krogar kanse kan ta upp ämnet på ytan. Men blanda inte in stanleys i detta bara. För där har vi inget att hämta för de fins nämligen inget där som intreserar oss som inte klottrade som 15åringar och har keppsen på sne.


Salta pinnar ska ligga i skåpet närmst fönstret om de nu må finnas

Inte meningen att de ska vara läsbart


Håll er borta från idrotten era nybörjare



Jag verkligen står för detta och väntar på sköna komentarer för jag vill verkligen höra va ni tycker om mig bara för jag hatar erat så kallade utförande av eran idrott. Seriöst kolla bara damhockeyn i OS 2010. Kanada leker och och leder med 13-0. Sveriges fula äckliga pojkflickor gör 13-1 och börjar hoppa och skutta av glädje. Det är så pinsamt att man skäms när man ser det på aftonbladets play sida.
   Ett skönt ex på att damidrotten borde utplånas är när vi var typ 12år och spelade innebandy mot Rockets damlag som samma år spelade final i globen så lekte vi med dem och vann stort, äckligt stort.
Så snälla alla nya föräldrar sluta ta med era ungar till idrotshallarna ifall det är tjejer. Dem har inget i idrotten att hämta. Ingen vill se dem spela. Sveriges damkronor såg ut som ett gäng nybörjare. Kasta in 20st per lag så kanske de inte tar 5min innan nån får tag i pucken. Inte ens curling kan ni slå killar. Detta måste ju ha och göra med att ni är dumma i huvet eller liknande. Vad borde en kille kunna som är av fördel i en curlingmatch.
Jag säger det igen och det är att jag hatar dam''idrott''. Kan inte dam''idrotten'' ha ett eget sportblad och egen tid i sportnytt. Vem bryr sig om tex vem som vann i damernas högsta handbollsserie. Iof så visas aldrig några inslag om damer på sporten, enbart tabeller men det är tok för mycket.
Inte ens gymnastik kan ni gemföra er med killar. De är pinsamt!
Jag lovar att världens bästa sminkös är kille också men de va sidospår och ett hån mot tjejerna så de kan ni ta med en dl salt.



Hopas ni kan läsa detta och bara klicka er vidare i eran webläsare, släpp det bara. För det spelar ingen roll vad ni säger.  Damer har inget i idrotten att göra. Ni är totalt värdelösa i alla idrotter och ser ut som nybörjare.
Jag kan ta att ni fortsätter men jag vill att alla nya föräldrar bara tänker till. Pojkflickor e faktist inte så fina =)

Vitt vin. Äpple. Smulpajj. Kanel. Vanilj. Socker.- i vinglaset.

Det finns sjukt många olika viner men Kviks äppelvin är något specielt. Jag själv föredrar vitt före rött till villken maträtt de än handlar om men detta vin (äppelvin) skulle fan inte passa till maten.
Men det är en brudmagnet på förkröket och det lovar jag. Så jacob borde tänka till en gång om han vill vara mig för en dag/kväll, så köp det =) 

Kiviks Varm & Kall är ett äppelvin som smaksatts med kanel och vanilj och kan avnjutas både kall och varm. Så här i vinter tider tycker ja de är mysigt o värma upp det och sitta nedsjunket i soffan me filten runt om sig. Men framåt sommaren kommer det bli passande med en isbit i glaset när vi sitter och lyssnar till vågornas klunkande i
Notboa! Vinet verkligen doftar och smakar äppelpajj, så ni bara måste testa det.
Ett grymt vin med endast 7% alkohol så de passar ju bra och ta ett glas här och där.




OM jag själv skulle testa göra ett vin skulle de nog bli lakrits/viol. Eller hallon/lakrits.
Om dessa personer skulle göra ett så blir det passande med....
Marcus hellsing hade låttit köttbullemackan hamna i vinglaset
Pontus Rodmalm hade setat och druckit remouladsås i glaset
Rasmus Sanblom hade druckit Malakos godisremmar
Nico hade man sett smuttande på bea vin
Sofie Ahren hade me glatt humör druckit kräftstjärtar
Erco hade druckit pilgrimsmusslor
Basse wiberg klukandes på tzatzikivin


Haha swedbank!

                                         
Vad har ni för bank? Själv har jag swedbank och är riktigt nöjd. Ändå kan jag skratta åt dem som bank.
Visst, man kan ha en egen bild på bankomatkortet men hur ofta visar man sitt kort för andra? Inte förns nu i efterhand jag kommit på att det var onödigt att lägga 100kr på en egen design på mitt kort.
En av alla fördelar med swedbank är att dem har en Iphone Appl. Som gör att du kan ha ''banken'' med dig.


                                                        
Men det som gör att jag skrattar åt dem är hur dem har sitt formulär för 'lånelöfte'
Gör så att gå in på swedbank eller hemnet och kolla om ni får lånelöfte genom swedbank. Ni får inte mer en ett nej ändå så de e lungt. Det ser precis likadant ut som om du ska låna från andra banker. Man fyller i arbetsinkomst, hur många som ska låna, hur många barn osv. Men de där med barn har tydligen Swedbank lagt mer krut på. Det är tydligen viktigt för swedbank att veta villket kön det är på barnet. Vad kan de ha för betydelse av ett lån på tex 2mille till ett litet hus.
   Jo, skillanden e att det är dyrare att ha en pojke i ungdomsåren än om man har en flicka. Helt sjukt tycker jag. Men killar äter mer än tjejer och en sån sak kan tydligen påvärka om du får bo i ditt drömhus eller inte. Det pga att du har 4st söner och inte 4 st toksminkade fjortis brudar som behöver massa kläder för att vara tjejen som är med i ''innne kretsarna''

Så avslutningsvis vill jag bara säga, pinsamt swedbank. Det ska inte ha nån betydelse villket kön det är på barnen när man ska låna pengar. Att de ska kunna avgöras på det, så borde man väll inte ha råd om man hade en flicka ändå?

I sommar drar jag och Pontus till Alaska


I sommar bär det av, det stora äventyret för mig och Pontus.R då drar vi nämligen till Alaska för att leva i vildmarken ala ''Into the wild'' För er som sett filmen vet vad jag talar om. Vi har bestämt att vi ska dra iväg och leva där en vecka. Lära känna en annan sida av oss själva. Sova,äta, helt enkelt leva precis som Christopher  gjorde. Men tanken är att vi ska kunna ta oss hem från bussen. För att förstå er på våran resa tycker jag ni ska se filmen 'Into the wild' från 2007. Into the Wild är den sanna historien om Christopher McCandless, en toppstudent på Emory University i Atlanta.
Efter avslutad utbildning skänker han bort alla sina besparingar till välgörenhet och liftar till Alaska där han
bosätter sig mitt i vildmarken. En helt underbart bra film. Och inte prata om filmmusiken till denna helt gudomligt härliga film. Finns på spotify under 'into the wild'

    

  

  SNART ÄR VI DÄR!!!!


Då blev man 23

Tack alla tappra människor och tack för alla fina presenter jag fick, mycket sköna presenter. Har inte hunnit bygga ihop legosatsen men de kommer tid för den under dagen. Kylen är fyld med nedkyld alkohol och det man möts av när jag reser mig upp efter en natt på soffan är att det ser ju fan städat ut här hemma. Men såfel jag hade, tittar in genom ''pizza'' luckan och ser alla tomburkar och flaskor. Och det är just det detta blogg inlägg skulle ha handlat om. 

   Varför köper man öl i glasflaskor? De må kännas godare att dricka ur en glasflaska istället för burk. Men tänk på mig idetta läge. En lägenhet på 58.5 kvadrat fylld av fulla människor och större delen dricker enbart ur glasflaskor. Och idetta nu ska jag ställa mgi och slänga alla dessa.
Men denna gång kan jag bjuda på den men jag ska förinta glasflaskor från bolan.
   För er som undra vart jag tog vägen efter kl 01.00 så slutade min kväll i en vakts armhåla, han kommer bakifrån och tar nacksving på mig och jag fattar nada. Tari så hårt att jag var på håret att tappa luften. Kommer hem med blåmärken runt hall/nacke och märkt i ansiktet. 
Kul att höra också att vakterna låser entre dörren när deras överfalls larm piper. Vad jag vet är det tjänstefel då dem absolut inte får lämna dörren låst utan uppsikt ????? 
Jag vill bara tacka änengång för en lyckad kväll och nu är det bara 1år kvar till reprisen.
Stort tack till Jocke Steninger!


Vägskälen Rasmus Sandblom

Hur länge man än letar så finns det ingen dummare människa än rasmus.
Alla som hört rasmus berätta en rolig historia vet ju hur det låter, han börjar apgarva innan han ens hunnit börja.
Med 1 liter förmycket saliv i munnen, då ska ni veta att det handlar om 1 liter förmycket, alltså 2 liter i mun.
Så allt blir bara tråkigt. En grejj som bara rasmus kan kläcka ur sig är ju.
( det hela handlar om ett förkrök hemma hos mig )
Rasmus - När ska man komma hem till dig i mårn?
Putte - vid 7 tiden blir bra.
Rasmus - Inte på morgonen va ?
Och detta medans han är fullt frisk och inte en droppa alkohol i blodet. Att han kan förklaras med och vara frisk är en gåta. 


Kolla på han. Vad tror ni. Kommer han:   1-Gråta om 10sek.   2-Apgarva om 10sek.    3-Tokspy om 10sek.    
Fel: Han spydde 10sek INNAN =)

Rasmus är den som fortfarande inte förstod att det var klockan som går och går men aldrig kom fram till dörren.
Han har aldrig lyckats läsa ut en hel bok eller läst en ända morgon tidning. Han köper skraplotter på nätet och tror han skrapar dem under samma förutsättningar som att köpa den i kiosken.
Jag umgicks mycket med rasmus som liten och en dag när jag och kevin kastade vattenbalonger på han, så gick han inte och grät och hans mamma kommer ut och säger åt oss att vi kan gå hem. rasmus vill inte leka med er idag. Innan mor sin kom ut och precis sådär efter att han slängt igen dörren. Så öppnar han fönstret på över våningen och säger, ''Min tröjja tål faktist inte vatten'' Då förstår ni intelegens nivån i den karln. Detta hände när vi kanse var 13-14 år.
   Det är inte så att jag vill pratat skit om grabben, för han är hur sköön som helst, en kille som sprider glädje och man har varkligen aldrig tråkigt med Rasmus. Ta allt me en nypa sallt så förstår ni våran schargong,han ses förövrigt i morgon Lördag 6/2 på 550 så dyg upp där frammåt kvällen. Han står vid dealer bordet och ber folk lösa in hans marker han vunnit.
Rasmus liv består bara av en massa vägskäl, tänk på det nästa gång han pratar / ni ser han / ni hör han

Rimini håller faktist inte riktigt klassen!


Är man uppväxt ute i Pershagen så älskar man pershagens pizzeria! så är det bara, deras pizzor tillhör faktist av dem godare här i stan. Och ända stället man kan käka pizzasalladen. Det var där Tomatsåsen till calzonen startades. Det är där ''Smakar det brakaffe'' även det stardades det. Gamla ägaren med byxorna långt uppe i skrevet han inte ens säga klart meingen smakardet bra innan han säger kaffe. Det lät nått i stilen ''SmakardetbraKAFFE''
   Men till ämenn som i detta inlägg ska handla om en ranking av ett par pizzerior och då pratar jag inte om pizzor utan om pizzerian i säg.

Kebabhous i södertälje har goda pizzor men det är enbart för dem har gott kött och jävligt god sås så dem får ej va med.

Men helt klart på fjärde plats hittar vi Pershagens pizzeria, Något utöver det vanliga.
Åk dit och lek lunchpatrull ocg beställ in en babylon!

På tredje plats, tapco. Riktigt goda pizzor. Där ska testas en americans pizza med fem valfria ingridienser!

På andra plats, Rimini. Dem har nog stans godaste vitlökssås. Men det är inte dem som gör allt. Killen som bakar pizzorna gör det trots att han på något sätt blivit av med handen. och han är så jävla grym på att baka pizzor. Riktigt stora och fina. En pizza från rimini ska ätas på rimini. Skulle faktist rekomendera en tradiotinell calzone!


                                            
Trulliluttuttuttu. På första plats. ROBBANS i Tumba. Hur goda dem är de skiter jag i men hur lyckas dem få dem så stoora? helt enorma. Åk till Tumba om ni inte har testat dessa pizzor. Dem är i en klass för sig i storleksmässigt och det finns en hel uppsjö av pizzor att välja mellan! Ta inte så mycket på pizzan utan ta någon änklare så verkligen pizzasmaken inte försvinner bort i munnen. Dem är inte dyrare än någon annan heller. Pizzan ligger på en pizzatallrik ala Robin Teike. Som i sin tur ligger på en ''matbricka'' som man kan skymta nere i högra hörnet!


Vad är det med garderober på helgerna ?

För ett par helger sen då det var spikat att det blir pontus rodmalms sista utekväll i denna stad på ett tag, så tog vi tag i det på bästa sätt. Vi satte igång drickandet tidigt och höll på långt in på natten. Kanske fick pontus isig lite väl mycket. Förvisso fick vi som vanligt stå i en kö som enbart finns för att det ska se ut som att det är fullt där inne. Man känner direkt om det är mycket folk på 550 när man kommer in, kan man inte se Rasmus sandblom och Jeff vid dealer bordet, Pacco med kryckorna i högsta hugg. Då är det mycket folk där inne.
Men åter till manen myten legenden, Pontus Rodmalm.
Efter en längre tids köande, kommer vi in till garderoben.
Pontus viftar med en 20lapp.... och jackan i handen


Pontus: Putte ska du ha nått eller? Jag bjuder (med ett stort leende på läpparna)
Putte: Pontus, de här e garderoben, här finns inge öl
Pontus: aha, ah nää

Och vad händer denna helg? En bög glider fram (i garderoben påväg ut) och börjar hålla på och snackar, vakten står bakom och ser/hör allt han säger till mig, jag trycker bort han ordentligt så han åker bakåt och vakten säger till 'bögen' ta det lungt nu, ut här i från. Och ler mot mig =)

Garderober på krogen kommer snart bli som i svenska filmer, **vem har garderoben**

Försök hitta nålen i höstacken

Efter klagomål försvann detta inlägg då det för personangrepp:D


RSS 2.0