Rimini håller faktist inte riktigt klassen!


Är man uppväxt ute i Pershagen så älskar man pershagens pizzeria! så är det bara, deras pizzor tillhör faktist av dem godare här i stan. Och ända stället man kan käka pizzasalladen. Det var där Tomatsåsen till calzonen startades. Det är där ''Smakar det brakaffe'' även det stardades det. Gamla ägaren med byxorna långt uppe i skrevet han inte ens säga klart meingen smakardet bra innan han säger kaffe. Det lät nått i stilen ''SmakardetbraKAFFE''
   Men till ämenn som i detta inlägg ska handla om en ranking av ett par pizzerior och då pratar jag inte om pizzor utan om pizzerian i säg.

Kebabhous i södertälje har goda pizzor men det är enbart för dem har gott kött och jävligt god sås så dem får ej va med.

Men helt klart på fjärde plats hittar vi Pershagens pizzeria, Något utöver det vanliga.
Åk dit och lek lunchpatrull ocg beställ in en babylon!

På tredje plats, tapco. Riktigt goda pizzor. Där ska testas en americans pizza med fem valfria ingridienser!

På andra plats, Rimini. Dem har nog stans godaste vitlökssås. Men det är inte dem som gör allt. Killen som bakar pizzorna gör det trots att han på något sätt blivit av med handen. och han är så jävla grym på att baka pizzor. Riktigt stora och fina. En pizza från rimini ska ätas på rimini. Skulle faktist rekomendera en tradiotinell calzone!


                                            
Trulliluttuttuttu. På första plats. ROBBANS i Tumba. Hur goda dem är de skiter jag i men hur lyckas dem få dem så stoora? helt enorma. Åk till Tumba om ni inte har testat dessa pizzor. Dem är i en klass för sig i storleksmässigt och det finns en hel uppsjö av pizzor att välja mellan! Ta inte så mycket på pizzan utan ta någon änklare så verkligen pizzasmaken inte försvinner bort i munnen. Dem är inte dyrare än någon annan heller. Pizzan ligger på en pizzatallrik ala Robin Teike. Som i sin tur ligger på en ''matbricka'' som man kan skymta nere i högra hörnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0