Så räddar du en H&M T-shirt ala Putte

Har en skön fixide som jag kör med. Det är att fixa till tråkiga t-shirt som inte brukar användas. Först så måste det vara en t-shirt som är snygg i grunden men som har 'vanlig' o-rings krage. Jag klipper bort kragen längst med sicksack sömmen, även ärmarna(på utsidan) . Tröjjan käns genast mycket skönare. Och framförallt mycket snyggare. Sen det ända som kvarstår då är att dra i kragen så den blir slappare.
 


  Om ni inte gör som jag så testa! H&M tröjjor blir faktist riktigt snygga och går att använda till mer än en undertröjja till en hood. (klipp utanför sicksacksömmen för fa an)

Villken jävla s o p a .

Lyckad kväll i år på juldagen. Magnetremsan höll inte för trycket igår och som tur är ligger man med lite grann i utvecklingen som förövrigt funnits ett tag, men jag talar om chippet på bankkortet.
Man använder ju sitt egna kort och inte statoilkortet som en annan försökte betala med.
En sumpad mobil blev det också. Inte min för jag har koll på grejjerna och kan ta en vatten om det behövs.
Personen ifrågan är sån disco brud att hon inte ens ringer och spärrar simkortet. Det ända hon tänker på är, vad ska mamma säga. Vad syrran skulle säga var givet. Och helt klockrent.
Några bilder från dagen ska inte publiceras här för den som inte var med får hålla sig till sitt.


Iof så var inte fallet att den gled ur fickan, utan den las kvar i baren f ö r m o d l i g e n .

Träffad människa kan ju glida in och läsa lite om tappad mobilförsäkring, för det finns faktist.
http://www.rattforsakrad.se/kampanj.aspx?jump=0&variant=phone


25/12 - 2009. Varning för rasmus

Har en svag känsla om att Rasmus Sanblom kommer vara helt sjukt odräglig i morgon. 
Måste höja ett varninges finger för hans sett att inte kunna kontrollera sig i sällskap med alkohol.
Rasmus känns igen med en kanna i ena handen, fylld till toppen med sprit, han avslutar nämligen alltid med spriten i sina redbullvodka kannor. Han är ingen rookie längre när det gäller denna typ av drink.
Han lägger ned hela limefrukter, gärna lite omogna också. Han ses aldrig röra om i sin kanna heller vilket tydligt tyder på att han snabbt får i sig mycket sprit och kinderna hans blir som på en liten påskkärring.

Jag ska inte avslöja för mycket, men jag vet att han planerat att dansa på bordet när vi slagit oss ned. Återstår att se.

Själv har jag blivit lovad att Kings Of Leon - Sex On Fire, kommer spelas när jag öppnar upp dörrarna till Rasmus och Erica i morgon. Kommer dra i gång en allsång där jag hoppas ni kan texten.

Syns på The Strip i morrn, heippa!

Jag skulle inte komma in....

Ska dra en kort storry: Stod i kön till Stanleys då vakten kommer fram och frågar, ''Varför har du ingen huvudbonad på dig för?'' Jag sa att jag växt upp med att jag tar av mig det när jag är inomhus. Då blev han fly förbannad och sa ''stick härifrån''
Och inte tala om alla Stanleys ORGINAL. Var på Bolaget i dag med syrran och köpte lite inför Juldagen. Då kommer det in 3st killar och jag säger till syrran, Där har du riktiga Stanleys orginal. Hon tittar snabbt över axeln genom ögonvrån ser hon va jag ser och skrattar. Vad det är som gör dem till de vill jag inte uttala mig om för då blir det personligt. Men det jag undrar är lite om dem känner det på sig som vi gör om dem.
På med kepsen och du kommer in!.


Att gå i snö....yft yft

Jag måste fan säga att jag skulle nog nästan nästa kunna skippa snön helt. När det låter sådär äckligt under fötterna och man ryser av det genom hela kroppen är så sjukt hemskt. Jag kan inte riktigt beskriva vilken snö det är men det är så äckligt och gå i det, det är inte lössnö utan typ lite tillpackad snö. Detta gör att jag många gånger knappt lyfter på fötterna när jag går. 
Det är lika hemskt för mig som för er ''normala'' att dra naglarna mot griffeltavlor, eller frigolit mot frigolit.
Ungefär den här snön ¨på bryggan skulle inte jag kunna gå i.


Julskinkan åker in i mårn!

Seriös kille som man e så blir det en egen julskinka iår! Klart jag klarar det själv. Det tog inte ens 1min tills jag ringde hem och fråga hur fan gör man detta? tro det eller ej så hade jag helt rätt hur man gör. Man vet utan att ha gjort det tidigare. Det ända jag var osäker på var hur man skulle gå tillväga, inte göra den alltså.
Det får bli en liten julskinka, för jag vet att ja kommer misslyckats. Men jag ser det som ett försök till att leva med att jag aldrig vart en disco kille som Pontus. Kommer ju kasta upp en skön bild på min klara julskinka efteråt såklart. 
finns det någon som äter det vita på skinkan? det är så vidigt så de finns inte. Spyr av det, värre än fisk. Jag kör alltid med saxen, lättast så.

Hatar snabbmatskassar

Är det inte dags för alla stans jävla snabbmats ställen att köpa in ordentliga kassar. Man har faktist inte beställt en kebabklump med ris.  maten läggs ju i stortsätt på högkant och maten kladdarihop. Man äter ju inte bara med mun o mage, ögonens reaktion spelar in också.
Så köp riktiga matkassar eller liknande. Och sluta skriva nummer till eran så kallade fula resturang på påsarna,vem har nånsin kollat upp ett nummer till just er resturang på påsarna?

Räkna passningarna.

Kolla om du verkligen borde va ute i trafiken och köra bil.
Gör testet och räkna passningarna inom laget.
Ett simpelt test som jag vet många inte klarar av.
Släng en kommentar hur det gick!


Sunes Jul - Pulkapappa 15.12-1991

Hur många köper adventskalendern numera? Alla gör som jag. Man förväntar sig att man ska få en chokladkalender av mamma. Men inte den som tillhör den som går på tv.
Snälla SVT börja sänd om alla julkalendrar så dagens barn får lära sig vem Rudolf 'pulkapappan'' Andersson är.
Eller greveholm, Teskedsgumman eller varför inte Pelle svanslös.
Jag tycker hursomhelst att Sunes jul är i särklass bästa hittils. Och jag är säker på att det inte kommer bli någon bättre. Trött på de där jävla snacket om ''vi blir ju äldre och äldre, därför inte kalendern inte är bra längre'' men det är skitsnack. En julkalender ska passa alla åldrar. Alla skrattar åt Sunes jul. SÅ ÄR DET BARA.
Jag vet inte ens vad årets heter, släng en kommentar om det så kan jag få se. Nått med några fula hjältar.
Så lyssna på mig nu SVT, sänd om kalendrarna nu, ge barnen det roliga som ligger i era arkiv.
''Här kommer lucka nummer två två'' Nån som minns den sköna kaninen i studion för nåra år sen? Han va skön, han som öppnade luckan efter julkalendern. Tror det var till, äh minns inte.
Här kommer ett sköööööööööönt klipp på våran fruktade ''Pulkapappa'' Rudolf Andersson.


Barn ser bara möjligheter, med en massa stavfel.

Jag har börjat funderat på sånna småsaker som även barn funderar kring och det kan bli rätt barnsligt då.
Jag har funderat på saker som, varför kan man inte kittla sig själv?  Tänk vad kul man kunde ha då.
Eller varför får man inte gåshud i ansiktet?
Om man rapar och nyser samtidigt, exploderar näsan då?
Sen kommer jag ihåg den tiden också när duktig i sängen bedydde att man inte hadde kissat i den, det var mycket  lättare förr om man säger så. Det duger inte och gå på krogen pch nån frågar, ''är du duktig i sängen?'' -ah, det är tort.
Röda korset hade en kampanj: För 50kr kan du försörja en hel familj i Indien.
Om jag får barn ska jag flytta dit.



Nu för tiden har barnen Playstation, xbox eller liknande. Vad hade jag när jag var liten. Jag satt och spela bil bingo med syrran. 9st rutor med bild på en katt, traktor mm.  eller räkna till flest hästar, men där fuskade alltid jag.

Det är väldigt svårt att minnas när man var ung ibland, men man kan komma på sig själv. Jag måste erkänna att jag undviker att gå på streck/sprickor på asfalten nere på stan. Men a-brunnar och sån dynga håller jag inte på med, det är av senare generationer som undviker gå på a-brunnar.

Ny tato på G

Ska ned på stan i veckan och ev boka tid för en tatuering på sidan av vaden. precis ovanför fotknölen. Har gjort en liten skiss på den men inte helt nöjd med typsnittet på nuffrorna ennu men de ska bli lite ändrinng där.
Frågan är ju vem man ska få låta göra den, måste fan vara stadig på hand.

Min brilljanta ide

Varför kan inte tv tillverkarna placera en liten knapp på tv'n som gör att tvdosan lyser eller
blinkar, fan hatar de där när man inte hittar den. Och kom inte och säg att den alltid ligger på samma
ställe. den kan ju tex kilas ned bakom, mellan eller nuder soffan.


RSS 2.0