Den höga musiken föder bakissmällan

Helt seriöst, så hatar jag folk som påstår sig inte bli bakis. Hur går det till då det är musiken som man blir bakis av. Jag har kommit fram till det faktist. För sommarhalvåret när man häller i sig som mest blir man inte spec bakis. För då tillbringar man ju kvällarna med en gitarr på en alltan någonstans. Inte en högtalre så långt ögat kan nå. Vet inte om jag kommer få med mig några i detta men jag ser det som kristendomen. De som verkligen är kristna och verkligen tror på sina fjanterier försöker inte övertala folk som Jehovas. 

Så mitt tipps, eller testa inte de förstör nog kvällen men har ni nått som kan förstöra eran kväll som kan komma fram så testa detta den gången. Ha med egen musik i lurarna, tex Marie Fredriksson - tro. Väldigt låg musik. Drick som ett törstigt illaluktande djur. Och jag lovar att det föds ingen bakissmälla varken i kropp eller själ. Stavas Själ så?

BILDEN UNDER ÄR MED I BLOGGINLÄGGET, DET ÄR ALLTSÅ INGEN JÄVLA REKLAM.


Många konstiga saker som ploppar upp, men Anja. Det är inte ens någon bra bakis tv. Att se Anja Pärsson åka ned som en kanotkula. Jag menar ett ihopp knögglat papper faller ju snabbare än ett orört a4 papper.
Hon känns annars väldigt lätt igen när det är hennes tur att åka för övrigt, de blir solförmörkelse från starten när dem filmar bakifrån, då e de hon.
Jag skulle villja att komentatorerna är mer ärliga, ''Nu kommer finlandsfärjan och det ser riktigt baktungt ut''

Basket är ingen sport

Basket är verkligen ingen sport, och nej det är ingen som bett om min åsikt men ja skriver va jag vill i min blogg. Den är ju tillför att reta uppfolk. Basket spelade man på idrotslektionerna i skolan och där borde den stanna.
Den så kallade sporten tar kål på ungdommen. Jag har inget emot basketspelare men jag har svårt för deras sätt att helt plötsligt förändras. Att gå från helkt tystlåtna idioter till 5mannatälts modet.
Jag spelade själv basket som ung och kom med i Allstar *gatjing* men det säger inte så mycket. För på uttagningen i Täljehallen så bestod större delen av en massa långväxta plugghästar som idrotsläraren skickat.
Och säga att jag istort sätt var bäst av stans alla 87or är inte något man skryter över, man mer håller tyst om att man en gång spelat.Sen finns det ju klockrena undantag av basketspelare som faktist verkar vara normala, men tyvär har ragnar lagt av så jag tror inte det finns nåra undantag.
   När svt och tv4 visar sporten på tv så kan inte jag minnas när dem visade basketligans tabell, för det finns inte tid för det. ''Basketligan hittar ni på svt.se eller på text-tv''
SLUTA köp in 2.20cm långa nördar och satsa på era juniorer så kommer även eran tabell att visas under sportnytt.
Nu kommer ni klaga på innebandy men kör på. För töntarna som spelar innebandy är faktist alltid de sämre. inte som basket där man samlar andrahands sorteringen av idrottsungdommar och skapar ett så bra lag som möjligt.
Baket,hästar,golf,tjejidrott är och kommer föralltid vara ointresant coh så är det bara!




Vira blåtira smakade ?

Vira Blåtira, läskedryck tillverkad och marknadsförd av bryggeriet Falcon under 1980-talet. Drycken hade blå färg och smakade skumbanan. Den lanserades 1984 och var vädigt populär. 1986 var den sveriges sjätte mest sålda läsk, men 1988 slutade den säljas. Den återlanserades 1997 utan större framgång och slutade åter säljas två år senare.
    Tillsammans med Vira Blåtira lanserades Halla Ballou, Kiviga Kruse, Hicka Persika och Halka Banalka under samma årtionde. Dryckerna finns inte längre idag och är saknade, mest av mig putte =)´
    Vira vira vira blåtira. Var den läsken ens god? jag minns fan inte om den var god men den köptes och dracks enbart för att bli blå om tungan.
Samma sak klubborna med tuggummi i. Men dem minns jag faktist var goda.

PS. Jag minns inte att vira blåtira smakade skumbananer!
Skum med banansmak
Ingredienser: Socker, glukos-fruktossirap, vatten, gelatin (svin), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E160a), arom.




Hatar alla som bloggar Lyrics


Några fler videobloggar blir det nog inte, var sjukt svårt att hålla sig
för skratt, men här kommer texten till första. pratade lite otydligt så nu
är det bara och köra med. Förslaget är att ni alla gör likadant!

Här kommer texten till videbloggen.

Hej bloggen
Då ses vi i dag igen
Precis som igår, typ jobbigt va   
Ah,ah idag ska jag bygga staket
Jag bha döör
Pappa säger att alla rika har staket
Ah, ah jobbigt va
Värsta kön utanför, men de är ju upptaget
Jag står ju här
Vem bryr sig, inte jag
Idag ska jag hem till Facebook-Kaarna.
Han är värsta snäll
Han har sådär långt hår ocksådär okcså.
Precis som jag vill ha
mycket längre ocksådär fint
Ah, men vi hörs i morgon då bloggen
Puss puss, ses på stan


Lars ''Nalle Phu'' Pernbrandt

Lars, Lars Lars. Om det är någon som lever dubbel liv här i Södertäljes skogar så är det han.
Lars är han som inte dricker läsk pga kolsyran, men han älskar öl.
Lars är han som skriker i Bajjen klacken men älskar Nalle Phu.
   Lars var killen som ingen trodde kunna göra några hyss, att han var typ exemplet på
''Mamma pojke'' men nae Britt-marie. Så var det verkligen inte.
Men kankse var det därför han förstod att han kunde hålla på. Han snodde kulor som ingen annan,
han snodde massvis med ''poggs'' och placerade ut i andras kläder för att sätta dit andra människor.
Och detta vid inte ens 10år fyllda.
Ett citat jag minns så väl var när Lars på frågan ''Har du vart utomlands, du är så brun?'' Då Lars säger
''Nää, jag har varit inomlands i Halmstad, det ligger där borta'' 
Det svaret är så klockrent, vi var kankse än 11-12 år då.
Men gör som Lars på helgnätterna, blanda ris och pommes på kebabtallriken. Det är faktist inte helt fel!

Snälla syrran kom in i matchen...

Vaknade upp i morse och ser att det är syrran i telefon. Måste först förklara hur min syster fungerar. Hon brukar alltid ringa ett par gånger i veckan för att bara snacka skit, och ett par gånger i veckan då hon behöver hjälp. Så känner man sig trött är det ingen ide att svara. Hon står nämligen högst upp på alla kontaktanonserns ''mest inloggade person senaste månaden''. Så många gånger behöver hon skjuts till Småland, happaranda, Djursholm osv. Denna morgon var jag så trött att jag inte kunde tänka, så jag svarade ändå. Det visar sig att hon ska sälja pj's soffa som hon har hemma hos sig. Och hon är rädd för att det ska vara en jätte mysko man som kommer dit och vill köpa den. Och då kan jag snabbt koppla detta till ett ''hjälp samtal'' och inte något vanligt ''snacka skit''. Sjuk som man är i ordentlig förkylning ställer jag ändå upp, hon bor ju nämligen ett stenkast från Grekiska Kolgrillen. Det är där jag ser en ljusning i det hela!
Alltså: hon vågar inte vara hemma själv och sälja en soffa!

Till en helt sjukt skön kille.

Kunde du inte bara åka bort över en helg? varför ska du vara borta så länge? När kommer du hem? jag har massa frågor som jag inte kan få svar på. Jag unnar dig verkligen denna tid du får för dig själv uppe i Lofsdalen. Men du lämnar en stor lucka i min vardag. Vi har knappt gjort något på skillda håll senaste året, första dagarna nu utan dig är som jag inte förstått hur länge du ska va borta. De tunga dagarna kommer bytas ut mot tunga veckor och kankse helt sjukt långa månader. En tid framöver i oviss om hur länga vi ska va ifrån varandra.
     Till alla som inte vet vem jag pratar om känner nog varken mig eller han. När folk börjar fråga vad vi ska göra och inte nån av oss längre märker man att vi kanse hänger ihop för mycket. Sommaren 2009 tog vi verkligen till högre höjder. Den är en sommar som jag länge kommer minnas. Va vi gjorde kan vi lämna åt sidan men fan va kul vi hade.  Att bara tänka på sommaren 2010 får en att tänka att går 2009 års sommar att slå?
   Simma lungt nu mennan så kommer jag upp, redan börjat planera att komma upp!


2009 års jävla SOMMAR

Videobloggarn putte 100%


Klicka för och se min videoblogg =)

Sebastian Alabama Wiberg gör det igen.

Sebastian Alabama Wiberg gör det igen, han slutar aldrig överaska oss. Att gå från en gammal tid som Paradise Hotel deltagare till att göra en platta och hamna på Spotify. Han har verkligen tagit vara på kändisskapet, efter framträdandet i Paradise hotel har han en handfull gånger deltagit i Karlavagnen på radio. Han har stått i Kista galleria och lanserat Ericssons nya mobil 12* +0.
Han är nu en framgångsrik festare med mycket alkohol i blodet, han ses ofta längst bak i köerna på stans innekrogar då han mer än ofta sitter kvar och lyssnar på sina låtar medans folk börjar röra sig ned till stan.In nu och lyssna på Gloryfied på Spotify och få upp populäriteten hos dem.
En låt som jag tycker sticker ut lite mer än de flesta är DREAMER.

En bild måste vi publicera på denna fåniga alkoholdrickande pajjasen från skogarna i Hölö.

(En bild tagen från gruppen, "Vi som legat i klamydiapoolen")


RSS 2.0