Marie-Helen Larsson, fult förnamn och tråkigt efternamn

Marie-Helen är tjejen med det fula smeknamnet ''Marre'' låter lite som en äcklig förortsunge som inte duschat på bra länge.
Hon är även tjejen som ingen kommer känna igen på den kommande klassåterträffen. Hon hade nämligen inte alltid samma klassrum som oss andra i skolan. Hon hade sin plats hos Ann-Marie. Där hon läste CP-matte, CP-svenska, CP-engelska. Till och med CP-bild. Där satt hon med sina efterblivna klasskamrater som inte kunde läsa eller räkna. Så hon har haft det tufft under tiden i skolan.
Det ända Marre tyckte om i skolan var Naturlektionerna..... Se bild



Marre började aldeless förtidigt med alkohol och ciggaretter. När vi andra precis hade upptäckt nötkräm så hade hon redan finpat sin första cigg. Vargudden var lite av hennes ''komma bort en stund'' plats om kvällarna. Där sågs hon ofta långt in på småtimmarna. I bland ensam ibland med andra i samma sits.

Marre var verkligen kär i alla killar, hon pratade tidigt om stora kukar, att det var viktigaste hos en kille.
ögonen var också viktigt för dem sa hon att dem tycker hon om att titta på medans hos satt och smaskade på killarnas dingelidong.

Hon var kär i säkert 8/10 killar i skolan. Läraren frågade en gång...
Läraren: Marre varför har du ritat en korsord i handflatan?
Marre: Det är alla killarna jag är kär i.
Läraren: Ska man inte dra ett streck för varje bokstav?
Marre: Jo men jag får inte plats åt ett håll bara, jag är kär i många killar =)
Läraren: Så du har många bollar i luften du Marre.
    Än idag har Marre många bollar i luften. Hon vet inte vem hos ska välja.... Se bild



Alla killar minns Marre som ''tjejen hängslena''  då var det inga vanliga hängslen vi minns henne med.
Det var nämligen stringen som hon drog upp så högt över byxlinningen att det på håll såg ut som ett par hängslen.

om nån av er där ute nu verkar tycka Marre vara dum i huvet så måste jag faktist även lfta fram hennes posetiva sidor..........hmn.
Träffade Marre i väldigt tidig ålder, i den åldern då man inte minns någonting faktist. Marre fick låna min dopklänning på hennes dop. Hon är idag en 24årig ikke vuxen tjej. Utan varken bil eller körkort.
Det jobbiga är att hon alltid ska hämtas och lämnas och hon är en riktig baksätes chaufför som man bara vill kasta ut ur bilen när hon börrjar gagga där bak. placera aldrig denna tjej till höger om er om ni kör.

Marre är tjejej som verkligen förlåter alla killar. Hur många gånger har vi inte hört Marre säga: ''Han har förändrats''  Han är inte som då, det var över en vecka sen'' ''Asså jag vet var jag har han nu'' detta under Västergårdstiden =)
Hon är så glad trots alla killar betett sig som skit.... Se bild


Ha det bra Marre, jag tycker om dig trots allt =)

RSS 2.0