Grattis svensk fotboll!

Deras landslag…..

Syrianska FC har satt Södertälje på Sverigekartan på ett helt annat sätt mot vad SSK, SBBK, Rockets, gjorde när dem tog klivet upp i finrummet. Dem har satt södertälje på världskartan.
Jag precis som många andra drar sig från att gå och titta på fotbollen i denna tog stad som vi faktiskt bor i. Tanken har slagit mig många gånger att varför kan inte Syrianska och assyriska slå ihop sig och bilda ett Riktigt slagkraftig lag med ett namn som vi alla vill stötta. Ett Rent Södertälje namn som förening med båda fötterna på jorden. Men man inser snabbt att det är en rivalitet mellan klubbarna precis som i andra Stockholms klubbar.För inte fan skulle AIK och DIF kunna gå ihop, nää. Samma sak gäller våra två stora fotbollsklubbar här i stan.

Vi får helt enkel acceptera att vi bor i ett invandrartät område och lyfta på hatten och säga att dem spelar riktigt sevärd fotboll. Malmö FF kommer ta hem guldet i år 2010. Mycket hjälp av sina framgångsrika unga spelare med invandrarbakgrund.

 När assyriska eller Syrianska spelar så är det fest, det är en fest som inte gå att ta miste på. Dessa killar brinner sjukt mycket för sina klubbar. Och jag hopas Syrianska får tillbaka sina hemvändare till nästa år. Att dem kan få ett lag som kan stanna kvar första året i högsta serien och kunna etablera sig och spela en anfallsglad fotboll dem är grymma på.

Vi ska komma ihåg att när Assyriska klev upp i Allsvenskan spelade Syrianska Div.2 fotboll.


Dem ska inte längre inte möta lag där pappan är tränaren till sina 2 grabbar i laget. Motståndarna nästa år kommer vara spelare som, Guillermo Molins. Denni Avdic. Wandersson, mm.Dem var hästlängder från sin storebror. Sin storebror som nu får titulera sig som lillebroschan Asyriska. Jag vet inte om det kommit på tal men skulle jag vara i syrianskas ledning skulle jag försöka locka till mig George Mourad som spelade med Peter Ljeh i Göterborg. Ett fruktat anfallspar som även idag med några kg extra runt midjan skulle kunna hålla dem kvar. 
Jag är en av vad jag hoppas blir fler, att nästa år börja gå och titta på er spela. Det är en folkfest som vi andra borde ta del av mera. Vi ska alla hjälpas åt och visa att man behöver inte ha mustasch som 10åring för att gå och titta på fotboll i den här staden.

Syrianska FC är inte bara en klubb utan att landslag. Jag tror Syrianska kommer etablera sig kring mittenstrecket inom 3år i svensk fotboll. Med sina hemvändare kan detta faktiskt gå riktigt långt.Lycka till Rabi Elia och alla andra runt om kring klubben Syrianska FC


Hej då plus meny och allt va de heter.

Fan nu får det vara nog, efter 3månaders konstant snabbmats ätande har kroppen tagit för mycket stryk. Att gå ned med sopparna har blivit till ett helvete, att behöva gå ned och sen upp igen för trapporna.

 Att inte orka genomföra en hel match i innebandy i div.2 är fan kasst. Man börjar känna hur dem sämre spelarna känner, att man håller inte måttet.  

Värsta som finns just nu är att se gamla gubbar och tanter vara ute och springa, det är nästan så man tittar bort.

Varför klarar man inte av det själv, att gå ut och gå när dem är ute och springer? Varför ska det vara så svårt.

Det jag behöver göra är att komma igång med det, att det blir till en vana, som att borsta tänderna innan man ska sova. Nått man bara gör för det ska göras. Tillstut sitter det där.

Så i morgon Måndag (2010.10.04) börjar helvetet.

Jag har lovat Ida att jag ska bära på en tvättbräda till sommaren 2011. Det är nått som jag inte kommer greja men jag ska göra mitt yttersta för att uppnå det. Ska börja se det som en möjlighet, inte som något omöjligt.

Godiset på kvällen ska bytas ut mot en frukt.

Läsken ska längre inte köpas, det finns vatten.

Kebabgubben ska längre inte gynnas med mina pengar, det finns pizza, skoja bara. Skräpmat aldrig mer!

 

Det nya livet startar i morgon Måndag på riktigt, PÅ RIKTIGT! Det ända onyttiga jag kommer trycka i mig är ett par öl någon helg då och då. Det får man unna sig själv med.

Tänkte lägga upp ett par bilder som ska hjälpa mig genom det här.

 



 



 



Om 2 veckor räknar jag med att kunna se mig själv i spegeln och tänka, det var inte så svårt. Det behövdes bara lite
jävlarennama. Kan kunna stå där och se att det resultat, och det vet jag att det kommer det att göra.

Så min kropp och själ kommer att utsättas för ett exkrement närmsta tiden framöver, eller under en väldigt lång tid. Hur det går återstår och se. Men min vardag kommer kännas mycket bättre. Min sömn kommer förbättras avsevärt, och mina matvanor. Orken kommer inte ta slut innan jag ens hunnit börja.


RSS 2.0