Era finska äckel

 Alla finnar bär kniv!
   - Sälvklat, vat skall man annas pära på ? Inse att en hakelpössa para är
  klumpig och vilka roplem vår man inte, när man skall hämta ut pengar på panken.

   Alla finnar slåss jämt och ständigt!
   - Vi låss inte jämt. Vi måste hinna pasta och supa också.

   Varför bastar alla finnar?
   - Varför lösa på dussvatten, när man kan vettas port siten?

   Finnar svär hela tiden!
   - I helvete heller! Perkele är ingen svortom, tet är ett raftuttryck.

   Varför bär alla finnar gummistövlar och träningsoverall?
   - Man vet altrig om tet pörjar regna på spjuttävligen.

   Alla finnar är bra på backhoppning!
   - Nej, para tom som inte är pra på hocki, ralli , vormel 1 eller längdsidor.

   Varför emigrerade finnar till Sverige, om det nu är så bra i Finland?
   - Vi va tvungna att agera, så att vi inte skulle få ett u-land som kranne. Tessutom ville vi tela met oss av våra kunskaper om hocki, mopiltelefoner, tesign, arkitektur...

   Finnar dricker bara Koskenkorva!
   - Inte para, vi tricker Finlandia, KOFF och Lapin Kulta också.

   Finnar kan inte blanda groggar!
   - Jotå! Vegetarian mix: 8 cl Koskenkorva, lägg i ett ärta, låt tra i vyra sekunter, ta port ärtan, rick!
   White Christmas: 12 cl Koskenkorva och fem troppar tippex.

   Är bastu och sauna samma sak?
   - Pastu är för venskar, nåt tär finnar pyter om.. Sauna är tär finnar pastar


Kolpenäs A-lag Div.2 läggs ned!

Segertåget Kolpenäs A-lag är historia. 2010-11-16 blir datumet när vi själva gräver våran egen grav. Vi har verkligen gått som ett segertåg dem senaste fyra, fem åren som varit. Vi har samlat på oss minnen som kommer finnas kvar i våran innebandyhistoria.

Det som inte fick hända hände. Att ta ett beslut att lägga ned laget som vi spelat i så många år känns riktigt jävla tråkigt. Vi har alltid varit ett kompisgäng och jag undrar om inte den känslan försvann i år när allvaret startade, vilket mycket ligger till grund för denna nedläggning.

 

Att vi slarvar bort chansen när vi har Bruno Lundberg som ska styra skeppet. Ett skepp som kom att sjunka och vi har oss själva att skylla. Hur mycket vi än vrider och vänder på det så är allt bara pinsamt.

Vi får in en tränare med Elitserierutin både som spelare och tränare och vi lägger ned pga ekonomiska skäl.

 

Jag tycker det känns så jävla tråkigt, tyvärr så var vi bara liten stomme av 22st som verkligen ville spela Div.2 innebandy i år. Detta är det som gör att Kolpenäs drar sig ur Div.2

Vi får helt enkelt konstatera att vi hade för många omogna spelare som kom, och gick och inte betalade för sig och gjorde rätt.

Kolpenäs har gett oss så många olika möjligheter under alla dessa år, vi har fått lägga upp avbetalningsplaner i medlemsavgifter. Att vi inte kan ge nånting tillbaks känns verkligen skit.

Det vi har gett tillbaks är en ur dragning i seriesystemet som kommer att kosta Kolpenäs en mer pengar.

Jag ska inte ta ifrån oss det att det är starkt av oss som tillhör den lilla stomme spelare som ändå älskar innebandy, att ta beslutet att dra oss ur serien. Tyvärr blir det så att vi  får lida av att andra inte kan sköta sig. Vi ska heller inte glömma att dra sig ur blir billigare för klubben än att spela kvar.

 

Bruno ställde oss frågan ifall det är han som fått skeppet att sjunka. Det var inte att han kom som ligger till grunden till detta. Jag tror att vi som alltid kom och tränade gjorde det för vi just hade honom. Många av oss kommer nu lägga klubban på hyllan. Laget som är ett kompis gäng kommer tyvärr splittras, vi har varit med om en sjukt bra resa under alla dessa år. Två träningar ihop i veckan plus match. Vi har haft så sjukt jävla roligt ihop och nu kommer vi nog inte komma i närheten av vad vi haft. Jag tror vi kommer starta upp ett lag inom ett par år. Men vi får ta lärdom av det som varit att kompisgänget håller till div3. Efter det går det inte bara leva på talang längre.

Kanske syns vi ute i hallarna. Själv tänkte jag fortsätta med Cult i div4 om man är välkommen dit!

 

//71


Inlägg om era tråkiga bloggar

Bloggandet har legat på is om inte vart nära att läggas ned helt. Jag har nu under en period läst flera olika bloggares sidor och konstaterar att det står samma jävla skit på allas bloggar. Va dem gör på dagarna och helgerna. Att spriten flödar. Visst jag behöver inte läsa era bloggar men jag tänkte att jag skulle få nån insperationkälla men vet nu att era bloggar är som berts dagbok.. Så med det har läsandet tagit stop och mitt eget skrivande ska nu ta fart igen.

Jag tänkte att detta blogginlägg ska handla om era bloggar. Hur jävla tråkiga dem nu är. Jag vill inte att ni ska ta illa upp. Detta är ett typ av uthäng från min sida. Jag står för det som sägs på min blogg så luta er nu tillbaka och hopas ni inte känner er träffade för nu är skönaste bloggaren tillbaka. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vem jag ska kasta paj på först. Men alla ska ta lika mycket illa vid sig för jag är bara ärlig.

Efter ett par uthäng av er bloggare, kommer jag fram till att jag ska vänta med detta blogginlägg och släppa den arga sidan ett tag. Det var inga dåliga ord det där.

Många av er måste känna er träffade av och använda ordet bloggare då microsoft word’s rättstavelse programs skrivförslag blir ``B-loggare``

 

Pontus: Han skrev i sin ensamhet i lofsdalen och nu ligger hans blogg verkligen i graven. Han tog bilder på mat han lagade. Mat som lagades för det skulle se bra ut. Men det döljde ju hans tomhet ett par minuter medans han satt och skrev iallfall. Matbilder som publicerades för vi skulle tro han hade det bra.

Marre: Nog den tråkigaste bloggen jag har läst. Hon står där i sitt flickrum och tar spegelbilder med sin mobilkamera. Hon är 23år och tar spegelbilder som man gjorde när man var 15år.

Llisa: En av alla tråkiga bloggar som faktist ändå finns ett ljus i. Här visas mycket glädje och det ska du ha kredd för! Men dagarna tycks se likadana ut. Du står där på jobbtoaletten och väntar in krogbesöken dag på dag.

Rasmus: Dog din blogg lika snabbt som den startade? Fördelen när du förmedlar dina tankar och ideer med bloggen är att du kan sudda de dumma du skrivit. I verkliga livet är de svårt att göra de ogjort ;)

Annie: Din blogg tycks bestå av en massa närbilder i ansiktte, kankse vore bilddagboken något för dig?

 

Jag hade ett par till att hänga ut, bla Carla. Men hon tycks gilla min blogg så jag lugnar mig lite där. Du skulle nog förstå va jag skulle skriva om på den. Jag måste tyvär avrunda nu och säga: Ta inte illa upp, detta är bara vad jag tycker. Det finns ju fler där ute som kanske gillar era sjukt tråkiga bloggar. Nu bär de av ned till Facebook Kaarna för lite drickande med laget. OBS. att stavfelen låter jag vara, jag skriver precis i samma stund som jag tänker och när jag tänker blir det ofta fel.

Heipa!


RSS 2.0