Få upp ögonen

Sist jag var inne på willys som jag för övrigt hatar, så står det folk utanför iklädda gula jackor som små kycklingar och ska samla in pengar. I ett sånt läga så är första intrycket väldigt viktigt. för dem ska ju få upp mina ögon, och att en kille på 22år skulle stanna till och fråga vad det är för någon typ av insamling är ju inte så stor risk. dem kan ju inte ändra mitt första intryck för det finns ju bara en chans. Nu till det dem samla in pengar till.
Jag tittade noga på dem när jag gick ut, jag kunde inte komma fram till va dem skulle ha alla pengar till. av 10kr så går ju max 3kr till själva insamlingen. Vad har dem i tim lön kan man ju undra. Men hur som helst. Ni står ju helt felplacerade. Jag skulle kanske ställa mig vid godiset inne i butiken och fixa tillstånd för det. För vem är inte lycklig när man står vid godiset. Ett annat och mycket bättre förslag till plats att stå på är vid kundvagnarna. Då snackar vi ju inga enkronor, då är det 5kr och 10kr som folk inte behöver tänka mer på. Dem måste lära sig tänka på rätt sätt, bakifrån. Gå den enkla vägen.
   Inledningsvist i detta inlägg skrev jag att jag hatar willys. Jag gör det pga deras snabbkasse system, snabbkassa phu. Nä så är det inte. det tar så sjukt mycket mer tid att ställa sig där. man får ropa på hjälp minst 1 gång per försök.
   Till sist måste jag ändå hissa en sak, och det var liraren som stod och sålde situation stockholm. För er som inte vet vad det är så är det en tidnig om pensionsungdommar. Jag ska inte säga för mycket men den är väl för hemlösa?  Jag tyckte det var klockrent av han att stå där, vem är inte lycklig av att gå till ''bolan''?







Det är inte bloggarna jag hatar...


Grejjen är den att jag hatar inte folk som bloggar för
det gör jag ju fan själv i skrivande stund. Det är det
att jag äcklas av alla människor som ska länka om sina
fula bloggar överallt. 
Min blogg kommer inte vara den mest uppdaterade blogg
här ute på nätet. Men jag ska försöka skriva om saker
som intreserar dem allra flesta. Ämnen som intresserar
många måste ju vara saker och ting man hatar, dem som
inte hatar det kommer ju kanske älska det. Och det är
till dem jag vill nå ut till. Att göra er alla sura och arga.

Mina inlägg här på bloggen ska inte vara nåra långa vidriga
uppsatser som man inte ens orkar läsa. Dem ska inte heller
vara allt för korta. Men med få ord ska jag allt kunna iritera
 många därute. Bara ett ex med stavfel, oj vad ni kommer få
klaga över alla mina stavfel. dels pga jag skriver inte så fort
 som jag tror jag kan som leder till helt sjuka felstavningar.
men det får ni leva med. 'dätts itt''


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0