Skilda riktningar i synen på prostitutionsverksamhet

 Idag präglas utvecklingen i världen i skilda riktningar i synen på prostitutionsverksamhet

Prostitution betraktas som symptom på ett ojämlikt samhälle, men förespråkar legalisering för sexsäljarnas bästa.I Sverige förbjöds köp av tillfällig sexuell förbindelse mot ersättning den 1 januari 1999 genom den så kallade sexköpslagen. Lagen har tagits in i Brottsbalken från och med den 1 april 2005. Straffet är böter eller fängelse i högst sex månader.

 Att män kan köpa tillträde till kvinnors kön för att tillfredsställa sina egna sexuella behov strider mot uppfattningen om alla människors lika värde och strävandena mot full jämställdhet mellan kvinnor och män. Enligt mig en helt solklar tolkning, men inte om man ser på, om man ska kalla de regler gemfört mot brottet. I Sverige är det tillåtet att sälja Sex, inte köpa det. Jag anser idag att kvinnosynen redan är så pass rubbad att detta kanske skulle kunna vara ett sätt att minska rädslan hos det kvinnliga könet. Att frivilliga människor kan ta det som ofrivilliga ute i samhället ska kunna slippa.

 I en del länder accepteras verksamheten som annan näringsverksamhet och lagstiftningen inriktas på att skapa förutsättningar för rättvisa och goda arbetsvillkor för dem som arbetar som försäljare i branschen.Hur man än vrider och vänder på prostitioin så känns allt bara så jävla sjukt. Men i Holland är det helt lagligt, både sälja köpa och även koppleri verksamheten kring det. Bara det betalas skatt. Och det är dit jag vill komma. Ta bort lagen helt och hållet kring detta ämne. Låt det vara som dem har det i Holland. Då kommer vi bli av med dessa sinnesjuka våldtäcksmännen vi har idag i vårat samhälle. Vi ska inte behöva gå livrädd från buss / fritidsgårdar / krogen mm. Pga av att vi inte gör något för att förminska denna skara sjuka människor. Låt dem få köpa sin villja av frivilliga människor som har samma syn på sex.


Det svenska rättsystemet är åt helvete.

 

Skulle det svenska rättsystemet göras om totalt så skulle många människor idag leva som fallit offer för hänsynslösa äckliga pedofiler/mördare. Då menar jag verkligen göras om och inte finslipas.   

 

Den 17 april 2009 fälldes de fyra åtalade ( i pirate bay fallet ) och dömdes till ett års fängelse vardera samt totalt 30 miljoner kronor i skadestånd

 

Anders Eklund, 43, greps den 7 april, misstänkt för att ha fört bort 10-åriga Engla Höglund.

Han nekade först, men när polisen konfronterade honom med DNA-bevis i mordet på 31-åriga Pernilla Hellgren 2000 erkände han båda morden.

Han har också erkänt försök till våldtäkt på en kvinna i Sandviken 2006 och är dömd för flera andra sexbrott.

1995 dömdes han till fängelse i ett år och tio månader för våldtäktsförsök och misshandel.

1998 dömdes Eklund till fyra månaders fängelse för sexuellt tvång.

Han är också dömd för att ha blottat sig, för misshandel och för att ha langat alkohol till minderårig.

 

 

I December 2009 dömde Svea hovrätt den man som sommaren 2009 dömts av tingsrätten till åtta års fängelse för övergrepp och våldtäkt mot ett stort antal barn och ungdomar i hela landet.Och här går Hovrätten in och sänker straffet till 6år. Dem tyckte kanske att våldtäkten inte var så allvarlig.

 

 

Ett av Hagamannens offer fick ett jävligt äckligt samtal samma kväll som hon blivit överfallen. Hagamannen snodde nämligen hennes mobiltelefon och alla hennes värdesaker. Och när hon var i förhör med polisen hemma så ringer hennes hemtelefon. Och på andra sidan luren sitter den sjuka jävla Hagamannen med hennes telefon och inte säger ett ord. Detta medans offret har hela kommunens poliskår hemma hos sig.

 

 

Det jag vill få fram är hur svenska rättsystemet kan låta dessa människor behandlas som dem mest värdefulla människorna i vårt samhälle... Dem särbehandlas på så sätt att dem har nytta av att dem våldtagit människor.

Pedofiler får inte träffa andra interner utan uppsikt, för risken att dem ska bli misshandlade.

Snälla, släpp dem lösa med dem grövsta brottslingarna och låt dem visa dem vad dem förtjänar. Hur i helvete kan man skydda sådana människor?

Att skicka pedofilerna på rättspsyk är ju så jävla fel, människorna har en sexuell läggning som inte vi kan styra. Skjut ihjäl dem och låt dem dö jävligt långsamt.


Känner du skillnad på kran / köpt vatten på flaska?

Varför köper man idag vatten på flaska? Brudar köper det för alla andra tjejer gör det för det är sådär nästan inne och ha en köpt vattenflaska i väskan. Som sedan fylls med kranvatten. Okej, jag köper grejen om det är för att den har bra kork, ala vattenflaska. Men vatten smakar fan samma. Inte en jävel känner skillnad på vattnet. Rent källarvatten kan tyckas vara gott men det är för att man vet att det är just källarvatten. Många påstår att det ’’nyttiga’’ i kranvatten ändå filtreras bort. Så jag har nu tagit hjälp av Basse som ska göra testet. Han påstår också som alla andra jävla idioter att han kan peka ut vilket vatten som är vilket. Det hela kommer att filmas och läggas upp så alla får ta del av detta. Vi kommer att köpa ett par olika vattenflaskor från olika tillverkare. Och hälla upp dessa tillsammans med ett glas som är rent kranvatten. För Basse har påstått att en del sorter är godare än andra.  Återstår att se alltså hur det kommer att gå. Känns bra att kunna motbevisa hans tröga intelligens till kunskap som ändå inte håller.

 

Alltså, Basse får vara min testpanel. Och jag tror inte han har sämre smaklökar än någon annan. Så ifall detta blogg inlägg kommer att vara borta inom kort betyder det att min teori inte håller.


RSS 2.0