Raki vs Öl/drinkar

Här kommer det första inlägget:
Sten....Sax....Påse. Vem är bäst på klunsa? Tänk er att man bjuder in hela världen på en omgång klunsning. Hälften på en sida, resten på andra sidan. Bäst av en kör man och genom det har halva världens befolkning gått vidare efter en omgång. Vid lika kör man självfallet om.
Okej, alla kan ju kanse inte vara med, alla småbarn som knappt kan prata kan man ju utesluta. Men ändå typ hela världen ska vara med. Fatta, alltså fatta vinnaren. Han kommer ju inte ha förlorat en ändaste gång.
Enligt mig så borde inte nån gå till finalen. Det ska inte vara möjligt att inte förlora på så sjukt många försök.
   Aldrig, aldrig att nån kan gå igeno och aldrig förlora. Frågan är ju om det kommer vara en tjej eller kille.


Här kommer det andra inlägget:
Tänk er en utekväll där man kör en liten uppdelning, där syrianerna får en helkväll för sig själva på tex the strip eller 550 där det säljs en jävla massa raki. Och där svenskarna kör likadant. Så där det säljs raki en kväll så säljs det en massa drinkar och öl på andra stället. Jag har inget emot att vi alltid är på samma ställe utan jag skulle bara villja testa det en gång. Sen klipps de ihop en film som får rulla på en storbilds skärm hela veckan på politikertorget. Och se hur kul alla har haft.
Frågan e ju bara vem som hade kört utanför med bilen på 550 om svenskarna hade varit där, svaret är nog ingen för alla hade varit dyngraka.
   hur som helst, så ni som jobbar på dessa två krogar kanse kan ta upp ämnet på ytan. Men blanda inte in stanleys i detta bara. För där har vi inget att hämta för de fins nämligen inget där som intreserar oss som inte klottrade som 15åringar och har keppsen på sne.


Kommentarer
Postat av: Jacob

Alltid skumma idéer.

2010-02-28 @ 12:37:18
URL: http://jaarko.blogg.se/
Postat av: KP

aaala, det kommer ju ungefär vara 33% som har, sten, 33% som har sax, 33% påse osv varje gång. Vilka är det då som går vidare?



2010-02-28 @ 13:48:01
Postat av: putte

haha KP, man kör ju 1 mot 1, vinnarn går vidare

2010-02-28 @ 14:33:27
URL: http://hatarallasombloggar.blogg.se/
Postat av: Sofie Ahrén

Ok ta det lugnt nu gubben.. nu börjar de gå överstyr..

2010-02-28 @ 23:06:08
URL: http://ahren88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0